Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-05@10:36:55 GMT

اعتراضات به آزمون نظام مهندسی در حال رسیدگی است

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۱۴۵۷۶

اعتراضات به آزمون نظام مهندسی در حال رسیدگی است

تین نیوز

برخی شرکت کنندگان در آزمون ورود به حرفه سازمان نظام مهندسی عنوان کردند تعدادی از سوالات ایراد داشته که در این خصوص معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه چندین جلسه با حضور کارشناسان به منظور بررسی اعتراضات برگزار شده گفت که روز دوشنبه نیز این موضوع مجددا پیگیری می شود اگر حقی از کسی ضایع شده باشد اعاده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، آزمون ورود به حرفه مهندسان سازمان نظام مهندسی که قرار بود اسفندماه سال گذشته برگزار شود به دلیل شیوع کرونا به تعویق افتاد و در شهریور و مهرماه امسال برگزار شد. در این زمینه برخی شرکت کنندگان طی تماس به ایسنا اعلام کردند تعدادی از سوالات غلط و نامفهوم بوده و در این اعتراض دارند. شرکت کنندگان می گویند که ۱۲ آذرماه مانی فر مدیرکل دفتر مقررات ملی ساختمان در این زمینه قول رسیدگی داده اما هنوز نتیجه ای حاصل نشده است.

موضوع را از محمود محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی پیگیری کردیم که در این خصوص گفت: تا کنون ۱۰ تا ۱۵ جلسه با نمایندگان گروههای معترض شرکت کننده در آزمون نظام مهندسی جلسه داشته ایم و فردا ظهر نیز شخصا با تمام نمایندگان شرکت کنندگان نشستی را برگزار خواهم کرد و مباحث را جلو می بریم.

وی فزود: هر ساله پس از برگزاری آزمون طبیعتا برخی افراد مباحثی درخصوص سوالات مطرح می کنند. برداشتهای مختلفی در این زمینه وجود دارد که ترتیب اثر داده می شود و هم اکنون هم اینگونه است. طبق آخرین صحبتهایی که با این افراد داشتیم در بعضی موارد حق با آنها بود و در پاره دیگر از موارد نه. ممکن است یک سوال در یک منبع دو نوع پاسخ داشته باشد که سعی کردیم این قبیل موارد را به نفع متقاضیان جمع بندی کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: آزمون‌های ورود به حرفه مهندسان در هفت رشته مهندسی معماری بخش‌های (نظارت و اجرا)، عمران بخش‌های (نظارت، محاسبات و اجرا)، تاسیسات مکانیکی (طراحی و نظارت)، تاسیسات برقی (طراحی و نظارت)، شهرسازی، نقشه برداری و ترافیک برگزار شد. هرکدام از داوطلبان شرکت کننده ممکن است موضوعی یا ایرادی را مطرح کنند که با دقت بررسی و رسیدگی می شود.

محمودزاده با بیان اینکه در برگزاری آزمون ذی نفع و ذی ضرر نیستیم، گفت: اگر حق با هریک از طرفین باشد طبیعی است که رعایت این موضوع می شود ولی به هر حال اگر سوالی درست باشد تغییری در نتیجه حاصل نخواهد شد.

وی تاکید کرد: مهندس اسلامی، وزیر راه و شهرسازی حساسیت ویژه ای در این زمینه دارند تا حقی از کسی تضییع نشود. گروههای متعددی در آزمون هستند که لزوما طراح سوالات نیست. بنابراین وقتی برخی افراد نسبت به آزمون اعتراض می کنند یک گروه سومی برای بررسی اعتراضات می آیند. در هر آزمون تعدادی سوال سخت وجود دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در آزمون اخیر نمره های بالای ۹۲ درصد هم داریم گفت: آزمونها برای اطلاعات تخصصی مختلف طراحی و هرکس با هر توان تخصصی آزمون می دهد. یکی از مشکلات عمده در آزمونها این است که مقررات ملی ساختمان در دانشگاهها تدریس نمی شود. لذا بعضی سوالات با دروس دانشگاهی متفاوت است. باید این مقررات را به صورت ویژه آموزش ببینند. قانونگذار هم می گوید حتما باید داوطلبان سه سال حرفه آموزی ببیند که از تجارب و موضوعات اجرایی بهره مند شوند.

محمودزاده اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی با وسواس نسبت به آزمون نظام مهندسی برخورد می کند. به هر حال افراد می خواهند وارد حرفه ای شوند که با جان و مال مردم ارتباط مستقیم دارد. یعنی سیستم دولت به عنوان نماینده عمومی مردم در حوزه های مختلف باید به این اطمینان برسد کسانی که وارد حرفه می شوند از صلاحیت لازم و کافی برای ورود به موضوع اجرا و بازار واقعی ساختمان برخوردار باشند.

وی یادآور شد: ورود به حرفه مهندسی در ایران نسبت به دیگر کشرها بسیار آسان است و در هیچ جای دنیا به این آسانی کسی نمی تواند وارد بازار حرفه ای شود. علت این است کسانی که بلافاصله کسانی که پروانه می گیرند مستقیما با جان و مال مردم در ارتباط هستند. دقت در برگزاری آزمون به این دلیل است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسی وزیر راه و شهرسازی شرکت کنندگان ورود به حرفه نظام مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۴۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در انگلیس

دانشجویان در شهر‌های مختلف انگلیس از جمله لندن، منچستر، بریستول، نیوکاسل و لیدز از مسئولین دانشگاه‌های خود می‌خواهند که به روابط آکادمیک با موسسات اسرائیلی پایان دهند. آنها همچنین خواهان قطع سرمایه‌گذاری دانشگاه‌های انگلیس در شرکت‌های تولید کننده سلاح برای رژیم صهیونیستی و یا کسب‌وکار‌های اسرائیلی هستند که در سرزمین‌های اشغالی کرانه باختری فعالیت تجاری می‌کنند.

دنشجویان دانشگاه نیوکاسل تازه‌ترین گروهی هستند که از دیروز با تحصن در حیاط دانشگاه به جمع معترضان پیوسته‌اند. دانشجویان دانشگاه لیدز هم می‌گویند تا زمانی که این موسسه آکادمیک به مشارکت در سرکوب مردم فلسطین پایان ندهد، به اعتراض و تحصن خود ادامه می‌دهند.

در وارویک، شفیلد و منچستر هم دانشجویان، با چادر‌هایی که در حیاط دانشگاه علم کرده و شعارنوشته‌هایی که در حمایت از فلسطین نصب کرده‌اند، به موج اعتراضات پیوسته‌اند.

«هالا» دانشجوی دکترا که در اعتراضات دانشگاه منچستر شرکت کرده است، به خبرنگاران گفت: «ما اجازه نخواهیم داد که از طریق مشارکت دانشگاه با شرکت‌هایی مانند بی‌ای‌ئی سیستمز (بزرگترین شرکت تولید کننده سلاح در انگلیس) و موسسات آکادمیک اسرائیلی مانند دانشگاه تل آویو که در زمین‌های سرقت شده ساخته شده‌اند، به شریک جرم تبدیل شویم.»

وی افزود: من به عنوان یک دانشجوی دکترا و مهمتر از همه به عنوان یک فلسطینی، وظیفه دارم علیه کسانی که رنج مردم ما در غزه و کل فلسطین را طولانی می‌کنند، اقدام کنم.

در همین حال مرکز بین‌المللی عدالت برای فلسطینیان (ICJP) مستقر در لندن، اعلام کرد که به ۸۲ موسسه آمادمیک انگلیسی نامه نوشته و هشدار داده است که اگر همکاری‌های مالی این موسسات با شرکت‌های تولید کننده سلاح برای رژیم صهیونیستی محرز شود، مرتکب جنایت جنگی شده‌اند.

«دانیا ابوالحج» عضو ارشد مرکز بین‌المللی عدالت برای فلسطینیان در اظهاراتی گفت که شرکت‌هایی از جمله البیت سیستمز، کترپیلار و بی‌ای‌ئی سیستمز که دانشگاه‌های بریتانیا در آنها سرمایه گذاری کرده اند، به طور بالقوه در حمله (رژیم) اسرائیل به غزه شریک بوده‌اند.

دیروز هم صد‌ها تن از اعضای اتحادیه‌های کارگری در کنار اقشار مختلف مردم انگلیس از ملیت‌ها و مذاهب مختلف، مقابل ساختمان وزارت تجارت این کشور تجمع کرده و خواستار تحریم تسلیحاتی اسرائیل شدند. صد‌ها معترض دیگر نیز به صورت هماهنگ مقابل کارخانه بزرگترین شرکت تولید کننده سلاح در انگلیس موسوم به بی‌ای‌ئی سیستمز در اسکاتلند، ولز و لنکشر تجمعات مشابهی را برگزار کردند.

رژیم صهیونیستی طی نزدیک به هفت ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها و جلوگیری از ورود کمک‌های امدادی، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.

این رژیم همچنین به بهانه نابودی حماس قصد دارد تا به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفته‌اند، حمله کند. این مساله نگرانی بین‌المللی را برانگیخته و به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند که چنین اقدامی بحران انسانی در نوار غزه را وخیم‌تر می‌کند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد ماه پیش قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه برای انتقال فوری کمک‌های بشردوستانه تصویب کرد؛ اما رژیم صهیونیستی با حمایت تمام‌قد واشنگتن این قطعنامه را نادیده گرفته است و به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۷ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • استقرار حاکمیت شرکتی برای پذیرش در فرابورس الزامی شد
  • انتقاد شدید ماکرون از اعتراضات دانشجویی علیه جنگ غزه
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای در ساری
  • دروغ اجباری؛ سیاست رسانه‌های مدعی آزادی
  • گسترش اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در انگلیس