Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@19:04:56 GMT

تخصصی شدن حرفه مهندسی؛ لازمه ساختمان باکیفیت

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۴۱۳۹۲

تخصصی شدن حرفه مهندسی؛ لازمه ساختمان باکیفیت

ایسنا/زنجان معاون نظام‌های مهندسی ساختمان دفتر توسعه مهندسی ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: تخصصی شدن حرفه مهندسی لازمه ساختمان باکیفیت است.

حسین مقتدایی، عصر امروز (۱۵ مردادماه) در حاشیه برگزاری آزمون ورود به حرفه مهندسان، کاردان‌های فنی، معماران تجربی و کارشناسان ماده ۲۷ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان در جمع خبرنگاران زنجانی، اظهار کرد: سالانه حدود ۲۰۰ هزار نفر در این آزمون شرکت می‌کنند که با توجه به تعداد شرکت‌کنندگان و نوع سئوالات، آزمون از حساسیت خاصی برخوردار بوده که امسال وجود کرونا شرایط را ویژه‌تر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه افرادی که در این آزمون شرکت می‌کنند، صلاحیت حرفه‌ای و پروانه اشتغال به کار مهندسی، کاردانی و معمار تجربی و کارشناس ماده ۲۷ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان را دریافت خواهند کرد، افزود: همه این زحمات به محصولی به نام نیروی انسانی دارای صلاحیت و با بینش و سواد مهندسی و افرادی توانمند ختم خواهد شد که امیدواریم برآیند کار آن‌ها به استانداردسازی و ارتقای کیفت ساختمان منجر شود.

این مسئول با اشاره به اینکه همه این تلاش‌ها در نهایت منجر به تولید یک ساختمان شده و این محصول برای بهره‌برداران از کیفیت مطلوب برخوردار خواهد بود، گفت: وزارت راه و شهرسازی، گام بلندی در راستای تخصصی کردن صلاحیت‌ها و پروانه اشتغال برداشته و این موضوع باعث شده است تا جامعه مهندسی به سمت حرفه‌ای شدن و تخصصی شدن گام بردارد.

معاون نظام‌های مهندسی ساختمان دفتر توسعه مهندسی ساختمان وزارت راه و شهرسازی، با بیان اینکه بر اساس آیین‌نامه اجرایی قانون نظام مهندسی، وزارت راه و شهرسازی می‌تواند صلاحیت‌های عمومی و تخصصی را به دارندگان پروانه اشتغال بدهد، ادامه داد: این آزمون نیز سه صلاحیت به‌سازی لحظه‌ای، گودبرداری و کارشناس ماده ۲۷ را داراست.

وی با اشاره به اینکه در بازدید از طرح اقدام ملی تولید مسکن در استان زنجان، از محصولی که قرار است مردم از آن ذی‌نفع شوند، لذت بردم، عنوان کرد: کیفیت اجرای ساختمان‌ها در این طرح بسیار بالا بوده و به صورت مهندسی‌ساز در حال اجرا است و استانداردهای لازم در آن پیش‌بینی شده است‌.

این مسئول با اشاره به اینکه همه اهداف وزارت راه و شهرسازی تحویل بهترین محصول به بهره‌برداران و مردم است، ادامه داد: ساختمان مناسب باید ایمنی، بهداشت، سلامت، آسایش و امنیت ساکنان آن را فراهم کند که همه این موارد در طرح اقدام ملی تولید مسکن استان زنجان قابل مشاهده بود.

مقتدایی با اشاره به اینکه قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان در سال ۱۳۷۴ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، ادامه داد: در ماده ۳۳ قانون نظام مهندسی، به اصول و قواعد فنی برای طراحی، نظارت، اجرا و نگه‌داری ساختمان و سایر موارد تاکید شده است. همچنین وزارت راه و شهرسازی مباحث و مقررات ملی ساختمان را در رشته‌های هفت‌گانه ساختمان، تدوین و ابلاغ کرده و هر ساله مورد بازنگری و اصلاح قرار می‌گیرد تا ساختمان‌ها با رعایت مقررات ملی ساختمان و ضوابط شهرسازی ساخته شود.

معاون نظام‌های مهندسی ساختمان دفتر توسعه مهندسی ساختمان وزارت راه و شهرسازی، با اشاره به اینکه اگر بحث جامعه مهندسی به سمت حرفه‌ای شدن حرکت کند، قطعاً این روند مطلوب‌تر و بهتر خواهد بود، گفت: اگر تخلفی در مباحث مقررات ملی ساختمان باشد، عوامل دخیل به شعبه انتظامی ارجاع داده خواهند شد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنجان سازمان نظام مهندسي وزارت راه و شهرسازی قانون نظام مهندسی مهندسی ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۱۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن

سعید کریمی٬ معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یک سری از بیمارستان ها در سطح تهران اقدام به جمع آوری نماهای کامپوزیت خود کرده اند و در این خصوص اخطارهای جدی به مراکز درمانی داده شده است. 

او بیان کرد: یک ساختمان بیمارستان حضرت رسول تخریب شده است و به نظر می رسد ساختمان دیگر هم به دلیل ناایمن بودن تخریب شود. بیمارستان جایگزین برای مرکز درمانی حضرت رسول در نظر گرفته شده است. 

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: مراکز درمانی نیازمند به بازسازی ، با مقاوم سازی بیمارستان می توانند به قعالیت خودشان ادامه دهند. صدور پروانه های ۱۰۰ بیمارستان که پروانه خود را تمدید نکرده بودند٬ با سرعت و طبق قوانین در حال انجام است.

کریمی تاکید کرد: طبق قانون بیمه ها باید ظرف مدت دو هفته ۶۰ درصد از معوقات  خود را پرداخت و در عرض سه ماه باید به طور کامل تسویه کنند.

وی اضافه کرد: بیمارستان گاندی پرونده قضائی داشته؛ اما در زمینه پرونده فعالیتش در سامانه صدور پروانه بعد از ایمن سازی ساختمان درخواست فعالیت دوباره خود را به ثبت رسانده است.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهند که ۹ بیمارستان کلاس بی تشخیص داده شده اند که مراکز درمانی که قابلیت بازسازی دارند، با تخصیص بودجه لازم این کار برایشان انجام می شود و در غیر این صورت ساختمان بیمارستان جایگزین برای آن ها در نظر گرفته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • تصاویری زیرخاکی از اولین مصاحبه حرفه‌ای مهران مدیری! (فیلم)
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای در ساری
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر